Те са влюбени: Тя на 72, той на 19

Те са влюбени: Тя на 72, той на 19
Снимка: Barcroft Media

Баба и внуче – не, объркали сте се. Тази странна двойка всъщност е женена.

Младеж се влюби и ожени за 53 години по възрастна от него жена. Историята на 19 годишният Гари и 72 годишната Алмеда взриви мрежата.

Нестандартната любовна история се прочу след като двойката сключи брак. Гари и Алмеда обаче не се притесняват от известността, напротив – те гордо демонстрират любовта си.

Младият Гари се влюбил от пръв поглед в 53 години по-възрастната Алмеда. Жената също казва, че когато го видяла, веднага осъзнала, че той е единственият за нея.

Магическата първа среща между двойката се случила случайно. Те се сблъскали на кремацията на сина на Алмеда, който починал на 45-годишна възраст. Жената приела случката като лъч светлина, озарил я в скръбта.

Алмеда и Гари се срещат отново, когато са поканени на семеен обяд в пицария два месеца по-късно. От този миг те започват да излизат.

Интересното е, че към този момент Гари вече има опит във връзките с по-възрастни жени. Точно когато среща Алмеда, той тъкмо е влошил отношенията си с тогавашната си половинка, която била на 77 години. Осъзнал сполетялата го любов, той скъсал с нея и веднага след това признал чувствата си на Алмеда.

Двойката не се бави, а веднага се отдава на триседмична романтика. Тя е последвана от брачна церемония за 200 долара. Двойката е категорична, че физическата и емоционална връзка между тях, както и отношенията им, са повече от перфектни.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: