Тя намираше цветя пред вратата си. Но кой се оказа тайният обожател!

1 от 6 Снимки
Котката Уилоу
Снимка: lovemeow.com
Котката Уилоу

Коя жена не обича милите жестове, романтиката и цветята? Такива жестове карат всяко момиче да се разтопи от умиление, а когато са от мистериозен почитател, предизвикат още по-голямо вълнение.

Затова само можете си представите емоциите на Роузи от Великобритания, която от пролетта намира разпръснати рози пред дома си. Дълго време младата британка се удивява на красивия жест, а когато узнава кой стои зад всичко това, изненадата ѝ е още по-голяма.

Когато Роузи започва да намира все по-често разпръснати розови цветчета пред вратата си, става ясно, че си има таен обожател. В началото неговият образ е обвит в голяма мистерия, но един ден загадката е разкрита. Докато готви в кухнята, Роузи вижда през прозореца съседската котка Уилоу да тича към дома ѝ с цвете в устата.

Младата жена, която до този момент е виждала котка да носи само уловен гризач, не може да повярва на очите си и бърза да заснеме момента.

Тя е толкова развълнувана от милия жест на котето, че не може да го сподели в социалните мрежи. Разбира се, историята на Роузи веднага се превръща в сензация, а мнозина отбелязват, че Уилоу е по-романтична от много съвременни мъже.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: