Искате да знаете повече за себе си: Изберете си чакра!

2 от 6 Снимки

2. Оранжева - Сакрална чакра


Топлият цвят е символ на сила и жизненост. Тя показва, че винаги търсите приятни преживявания в ежедневието. Цветът носи мощна духовна и физическа енергия, която ви прави много успешни в спорта и други дейности, които изискват издръжливост и сила. Чакрата, за съжаление, не е здрава.

Тя носи проблеми като безплодие, болки в гърба и намален интерес към секса. Вродените ви любопитство и необходимостта от изследване на света ще ви направят малко или много егоисти. За да го избегнете, не забравяйте да поставите здравословни граници.

Чакра, в превод от санскрит, означава колело или диск. В йогата, медитацията и аюрведа, този термин се отнася до енергийното колело в тялото.

Има 6 основни чакри. Те са разположени по протежение на основата на гръбнака до темето. За да ги визуализирате, представете си енергийно колело, където се срещат материята и съзнанието. Тази невидима енергия е жизнената сила, която ни държи жизнени, живи и здрави.

За да разберете нещо повече, изберете една от чакрите на снимката. Помислете коя най-много ви допада. Този избор се взима на подсъзнателно ниво и разкриват много на подсъзнателно ниво. Тайните, които ще разберете за вашата личност, ще ви изненадат. Вижте в горната галерия какво казва всяка една от чакрите.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: