Ето как изглеждат днес актьорите от вечната класика Топ Гън

Филмът Топ Гън е сред най-романтичните филми за всички времена. От неговото заснемане обаче са изминали повече от 30 години, а кастът днес изглеждат видимо променени.

През 1986 година филмът направи истински фурор и превърна Том Крус в сексимвола на следващото десетилетие. Милиони жени въздишаха по младежкия чар на актьора, който изигра непокорния Маверик Митчил.

В лентата участваха също Кели Макгилис, Вал Килмър, Антъни Едуардс и Мег Райън, които може да видите как са се променили през годините.

Саундтракът към филма Take My Breathe Away на Берлин същи се превърна в класика, който ни позволява да видим Том Круз и Кели Макгилис на младини.

Днес и двамата са изместени по сексапил от по-младите си колеги, но през 80-те и 90-те години на миналия век бяха истински фурор /виж ги в галерията/.

Кели е споделяла неведнъж, че не се притеснява от побелялата си косата, излишните килограми и бръчките, защото целта ѝ е да се превърне в улегнала и зряла жена. Том пък казва, че все още привлича погледите на жените и няма от какво да се оплаква.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: