Като две капки вода: Тази испанска баба с мотика е двойник на Доналд Тръмп

Испанска баба с мотика
Снимка: inquirer
Доналд Тръмп

Всеки човек си има двойник. Известните хора обаче имат повече от един. В стремежа си да им подражават, фенове и последователи от цял свят дават мило и драго, за да приличат на тях.

Понякога обаче наистина е случайно. Като в този случай, в който Доналд Тръмп намери своя най-точен двойник в лицето на испанска баба с мотика.

Двойникът на президента на САЩ Доналд Тръмп е жена и живее в провинциална Испания. Нейното име е Долорес Леис Антело. Тя живее от 40 години със съпруга си във ферма в Кабана де Бергантиньос.

Жената с мотиката няма компютър, нито телефон. Тя обаче стана супер популярна в социалните мрежи, след като бе заснета от журналистката Паула Васкез.

Антело позира с мотика на рамо за статия за това как фермерите се справят с лошото време напоследък. Васкез я хваща в момент, в който тя отива до градината си със зеле. Докато двамата разговарят, помощниците на фотографа заснемат колоритната дама. Самият Васкез също прави снимка с телефона си.

Фотото си Васкез веднага качва в профила си в социалните мрежи. На пръв поглед той не забелязал приликата между Антели и лидера на свободния свят. Последователите му обаче веднага я констатират. И започват да я споделят. Така, само за няколко часа, Антело става световна звезда.

Бабата с мотиката се радва, че прилича на президента на САЩ. Според нея причината се крие в цвета на косата. Хората в района вече наричат жената братовчедката на Доналд Тръмп. Президентът все още не е коментирал нищо относно приликата му с Антело.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: