Underboob мода или защо звездите показват гърдите си

Риана
Снимка: INSTAGRAM | BADGALRIRI
Риана

Американски звезди луднаха по нова мода. Тя се нарича underboob и включва разкриване на гърдите без свян.

Модата не е от днес, но продължава да набира популярност. Тя включва къси блузки и топове, които разкриват долната част на гърдите. Именно с подобно облекло се появиха изкусителни звезди на калифорнийския музикален фестивал Coachella. С подобни съблазнителни облекла се показват и на купони и в социалните мрежи.

Една от най-големите почитателки на новата мода е 20-годишната певица Парис Джексън. Тя се появи на Dior Sauvage party в черен къс топ, изпод който се показваше долната част на гърдите ѝ /виж галерията/. Певиците Иги Азалия и Деми Лувато също публикуваха снимки с полуголата си гръд в Инстаграм.

Семейство Кардашиян и най-вече Къртни Кардашиян и сестра ѝ Кайли Дженър също са сред известните хора, почитатели на новата мода. По техните стъпки вървят телевизионните звезди Шарлота Кросби и Шанел Маклири и моделката Емили Ратайковски.

Риана е една от певиците, които първи се пуснаха по разголена гръд. Тя направи това на фестивала Coachella в Калифорния. Снимките ѝ предизвикаха нееднозначна реакция на феновете ѝ в Инстаграм. Тя позира в кафяв, полупрозрачен тоалет, през който прозираше голата ѝ гръд.

Въпрос на време е модата да навлезе и у нас. С настъпващото лято тя ще стане изключително популярна както сред светските среди, така и сред обикновените момичета.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: