Помните ли Тату? Днес скандалните певици са примерни майки

Тату
Снимка: Pinterest
Юля и Лена

Хората се променят. Не вярвате ли? Тогава вижте невероятната трансформация на Юля и Лена, по-известни като група Тату.

Руските чаровници станаха популярни със скандалните си ласки на сцената, заедно с горещите целувки, които си разменяха.

Групата Тату е създадена през 1999 г след кастинг. Тогава Юля и Лена са ученички и са представени на публиката като лесбийска двойка.

Скандалът изстрелва Тату на гребена на славата. Това обаче не продължи кой знае колко дълго /виж галерията/. През 2003 г. певиците официално признаха, че нямат връзка и поддържат този имидж за маркетингови цели.

Юля и Лена останаха в историята със запомнящите се заглавия: Я сошла с ума и Нас не догонят. Днес няма следа не само от Тату, но и от щурите рускини. На тяхно място са две елегантни дами, с амбиции за солови кариери. Освен това и двете са майки.

През 2004 г. Тату се разделя с тогавашния си мениджър с грандиозен скандал. Тогава Юлия забременява с първото си дете от мъж, с когото се разделя скоро след това. През 2007 г. се ражда и второ ѝ дете от тогавашния си съпруг, бизнесменът Парвиз Ясинов. След този брак в Обединените арабски емирство тя приема исляма и живее там до 2010 г. С Ясинов се развеждат и скоро след това тя започва връзка с мъж, който има проблеми със закона.

Групата се разпада официално през 2011-та година. Тогава в своя официален уебсайт Тату обявява, че се разделя. Причината са конфликти и желание за солови кариери от страна на момичетата.

Лена се омъжи за словенския музикант Саша Кузманович, с когото имаха дългогодишна връзка, през 2013-та година. Брачните им церемонии бяха две. Първата се проведе в Словения, откъдето е младоженецът, а втората се прави в Москва в руски стил.

Hа 14 ноември 2014 година Лена издаде своя първи самостоятелен албум. Година по-късно тя роди сина си. Днес семейството живее в Лос Анджелис.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: