Тези 4 прически те карат да изглеждаш като лелка! Добавят 10 годинки отгоре

2 от 4 Снимки

2. Къс бретон с изтъняване на етажи


Това е абсолютно алогична прическа за съвремието ни. Ако все пак държите на бретона, и ако пропорциите на лицето ви го изискват, то заложете на асиметричен, леко удължен и небрежен. Така ще махнете поне 10 годинки от визията.

Модата е основана на това да се търсят нови и нови методи да изглеждаме красиви, стилни и млади. Навикът обаче е основният враг на жените. Именно той не им позволява да бъдат модерни.

Много жени с години търсят перфектния фризьор. Той без проблем ще ви прави една и съща прическа или цвят до края на живота ви. Това може да е добре, но само на първо четене. С времето тази зависимост към рутината ще ви накара да изглеждате демоде.

Понякога един нюанс, визия или прическа могат да направят косата ви ужасно демоде. Това не само ви кара да изглеждате старомодна, но и добавя няколко допълнителни години към възрастта ви.

Има 4 прически, които добавят 10 годинки отгоре. Не отричаме, че след време може отново да са на мода. Днес обаче модерно е естественото и те няма как да намерят място върху главата на модерната жена.

Вижте кои са те в нашата галерия и ако сте заложили на някоя от тях, бързо я заменете със стилна алтернатива, с която ще изглеждате по-млади.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: