Ето как изглежда днес сексимволът на 90-те Освалдо Риос

Освалдо Риос
Снимка: facebook-profile
Освалдо Риос

Милиони жени са въздишали по звездата от теленовелата Касандра – Освалдо Риос, а в галерията ни може да видите как изглежда днес един от най-големите секссимволи от началото на 90-те години.

Днес актьорът е на 57 години, но все още е в добра физическа форма, защото спортува редовно и се старае да се храни правилно /виж галерията/. Преди 8 години той се отказа от изявите си на екран, но феновете на латино сериалите все още го помнят.

Освен в Касандра той се е снимал и във Вдовицата в бяло, Наталия, Непокорен ангел и Три съдби. Последната му изява в мексиканските мелодрами бе в Триумф на любовта.

Вече няколко години Освалдо живее в САЩ и се е заел с продуцирането на независими филми. Отдал се е и на старото си хоби – психологията. Преди да се насочи към киното, Освалдо е завършил доктурантура по психология.

Днес актьорът намира и повече време за тримата си сина, като споделя, че вече по-спокойно могат да излизат на разходки, тъй като славата му от сериала Касандра отдавна е отминала и все по-малко хора го разпознават.

4.7
Общо гласували: 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: