Тя поиска ботокс срещу бръчки и едва не загуби всичко

Керъл Брайан
Снимка: nydailynews.com
Керъл Брайан

Керъл Брайан е американка. През 2009-та година тя решава, че повече не може да живее с бръчките си. И се обръща към козметолог, който да ѝ препоръча решение. Това, което се случва след това, е наистина ужасяващо.

Специалистът посъветвал 47-годишната жена да си направи филъри. Тези кожни пълнители се инжектират в меките тъкани на лицето, за да се заличат бръчките. Керъл избира да ѝ ги инжектират в челото и скулите, които са изгубили обема си.

След първата процедура кожата на Керъл е синя и има отоци. Козметиците обаче я уверяват, че това са нормални странични ефекти, които ще отшумят. Три дни след това тя трябва да отиде на втора процедура.

Втората инжекция само утежнила положението. Лицето на Керъл набъбва до невероятни размери. Причината се оказва грешка на козметолога, който объркал две несъвместими съставки в инжекцията.

Главата на Керъл тежи като олово. Челото ѝ пада до очите и не ѝ позволява да вижда. Това повлиява на зрителния нерв и тя завинаги губи зрението на дясното си око.

Единственото спасение за американката са много коригиращи процедури. Те претърпява няколко лицеви операции, които са ужасно болезнени.

Възстановяването ѝ отнема три години, които прекарва в дома си. Дори от близките си се крие във ваната. В този момент дъщеря ѝ поема в ръце рехабилитацията ѝ.

Седем години след процедурите при козметолога Керъл успяла да си възвърне нормалната външност. Макар да не изглежда както преди, благодарение на куп хириургични интервенции и подкрепа тя отново излиза от дома си.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: