Номерът на апартамента предопределя Съдбата ти! Провери и ще се убедиш

9 от 9 Снимки

9. Планета – Нептун


В този апартамент живеят свещеници, музиканти, моряци и медиуми. За всичко останали хора атмосферата му е доста неприятна. Той е като един своеобразен Бермудския триъгълник, тъй като в него постоянно изчезват неща.

Номерата и цифрите играят ключови роли в живота ни. Понякога прости неща като това в кой апартамент живеем, може да окаже кардинално въздействие върху живота и съдбата ни.

Апартаментът, в който живеете, и номерът му, са ключови за живота ви. Ако планирате да се местите в ново жилище, е изключително важно да проверите номерацията. Това може да ви спаси живота.

Всеки номер на апартамент носи определена енергия. Ако той съвпада с тази на собствениците, те ще са ведри и щастливи. В противен случай за вас ще има преки последици, ще ви боли глава, ще усещате чувство на тъга и неразположение от различно естество.

Преди да видите какво ви носи жилището ви, изчислете неговия нумерологичен номер. Ако той не е едноцифрен, например – 138, трябва да съберете цифрите. 1 + 3 + 8 = 12. Продължаваме да събираме до получаване на едноцифрено число. 1 + 2 = 3. Ето че нумерологичното число на вашия апартамент е 138.

3.8
Общо гласували: 4
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: