Китайка на 50 години и минус 40 градуса в Сибир! Вижте изумителния резултат

Лиу Йелин е на 50 години. Снимките на тази изумителна жена на замръзналата повърхност на езерото Байкал в Русия ще ви изумят.

Йелин предпочита да носи бикини, дори температурата да е почти минус 40 градуса по Целзий. Китайката има цел - да пътува по целия свят и да позира по бельо. Тя нарича оскъдното си облекло броня, без значение колко студено е времето.

Лиу Йелин е фитнес маниачка, което е видно от фотосите ѝ. На 1 март тя показа тонизирано тяло и татуиран корем в Сибир /виж галерията/. По думите ѝ ледените ветрове са се усещали като стотици ножове, пронизващи кожата ѝ.

Жената се изправя и пред предизвикателството да плува във водите на Байкал. Това е най-старото и най-дълбокото езеро в света. Лиу харесва екстремни спортове, както и предизвикателствата на екстремните климатични условия. Тя им се противопоставя в секси бански костюми.

Звезда на социалните мрежи, тя държи на банските си изключително много. Приема за нещо като броня, която разкрива перфектното ѝ тяло. Това я кара да се чувства уверена, здрава и млада.

Всичко за китайката започва от провинция Хънан в централната част на Китай. Бившата библиотекарка тръгва към Литвинянка, малко градче на брега на езерото Байкал, след като вижда снимки на хора, които се гмуркат в ледените му води.

Историята на Лиу Йелин впечатли света още миналата година. Тя се изстреля към славата след като публикува свои снимки в китайските социални медии. Потребителите останаха поразени от блестящата ѝ кожа без бръчки и от тонизираното ѝ тяло.

Днес Лиу признава, че се чувства на 15. А и така изглежда. Това става причина често да я бъркат за гаджето на 23 годишния ѝ син. Китайката дължи всичко на тренировките си, които провежда от 30 години на открито всяка зима. Любимото ѝ занимание е да плува в ледените води на езерото, което се намира в близост до къщата ѝ.

5
Общо гласували: 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: