8 грешки, които пречат на перфектното боядисване

1 от 8 Снимки

1. Защита на косата в спортната зала или фитнеса


По време на тренировки по главата избива пот, която съдържа соли и други вещества, които изсушават косата. Тези вещества причиняват промяна на цвета на боядисаната коса и я правят жълтеникава или оранжевееща.

Решение: Нанесете малко олио (митично) за боядисана коса на дланта и съберете косата в конска опашка или друга удобна за фитнес прическа. За брюнетките и изсветлени брюнетки това е просто задължително, защото оранжевият подтон се появява скоростно.

Перфектно боядисаната коса е признак на стил и красота. Понякога обаче е трудно да постигнете идеалния цвят, който сте избрали за косата си.

Перфектната прическа изисква и оптимален цвят. Ако сте избрали да заложите на най-модерния за сезона, всички погледи ще са вперени във вас и всички ще се обръщат, за да видят блясъка на косите ви.

Но, за да постигнете това, трябва да знаете как да съхраните цвета в първоначалния му сияен вид.

Да боядисаш косата в желания нюанс, никога не е било лесно. По пътя ви дебнат много грешки. За да ги избегнете, е редно да се запознаете с мнението на специалистите относно постигането и запазването на перфектния, свеж и сияещ цвят, сякаш само преди пет минути сте излезли от салона.

Ето кои са 8-те грешки, които ще ви спънат по пътя към перфектно боядисаната коса.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: