Посочи кой тип фигура е твоят мъж и виж каква мрачна тайна крие

8 от 8 Снимки

8. Зает мъж


Този мъж си има друга. Или се е изнесъл от дома на жена си без развод или е напуснал приятелката си, но още я обича. Ако сте с него, то вие сте жена, която има ниско самочувствие и не уважава себе си. Вие се срещате с измамник, а това означава, че на първо място не обичате себе си. Имате само един изход – Бягайте. В противен случай до края на живота си ще чувате оправдания за това защо не е напуснал окончателно другата все още.

Изборът на партньор в живота никога не е лесен. Дори да сте намерили човек за себе си, вътрешно винаги се питате дали той е най-правилният.

Всеки човек привлича различни хора в живота си. Причините за това са най-разнообразни. Според психолозите този, който стои редом до нас в живота, ни помагат да идентифицираме нашите основни проблеми - от детството до минали сериозни взаимоотношения.

Дамите, които не спират да се колебаят, лесно могат да разберат какво ги очаква. В зависимост от това какъв мъж сте привлекли до себе си, можете да разберете какво наистина се случва дълбоко вътре във вас.

За да разберете всичко за него, а и за себе си, изберете напълно честно какъв тип е мъжът до вас спрямо картинката. След това проверете в нашата галерия и ще узнаете нещо неподозирано.

4.7
Общо гласували: 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: