Посочи кой тип фигура е твоят мъж и виж каква мрачна тайна крие

2 от 8 Снимки

2. Емоционално недостъпен


Нерешителен и инвазивен, той обича да говори за миналото. В един момент ви признава за дълбоките си чувства, а в следващия ви заявява, че не търси нищо сериозно. Вие сте жена, което не смята, че заслужава нещо по-добро. Това може да се дължи на детска травма или бивши неуспешни връзки. Резултатът е, че очаквате само лошо отношение. За да поправите нещата, започнете с прошката – към себе си и всички хора, които са ви наранили. Вие заслужавате най-доброто.

Изборът на партньор в живота никога не е лесен. Дори да сте намерили човек за себе си, вътрешно винаги се питате дали той е най-правилният.

Всеки човек привлича различни хора в живота си. Причините за това са най-разнообразни. Според психолозите този, който стои редом до нас в живота, ни помагат да идентифицираме нашите основни проблеми - от детството до минали сериозни взаимоотношения.

Дамите, които не спират да се колебаят, лесно могат да разберат какво ги очаква. В зависимост от това какъв мъж сте привлекли до себе си, можете да разберете какво наистина се случва дълбоко вътре във вас.

За да разберете всичко за него, а и за себе си, изберете напълно честно какъв тип е мъжът до вас спрямо картинката. След това проверете в нашата галерия и ще узнаете нещо неподозирано.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: