Най-известните шестзначки навършиха 35! Вижте колко колоритни са днес

1 от 6 Снимки
Джанет и Греъм Уолтън
Източник: theguardian.com
Джанет и Греъм Уолтън

Шест момичета – това получават от съдбата Джанет и Греъм Уолтън през 1983 г. Днес, 35 години по-късно, те все още привличат вниманието.

Сестрите Хана, Рут, Луси, Кейт, Джени и Сара, тази година ще навършат 35 години. Макар и вече големи, те продължават да привличат извънредно внимание към себе си.

Преди тридесет и четири години Джанет Уолтън се превръща в първата жена, която ражда шест живи деца от женски пол едно след друго. Най-шокиран бил съпругът ѝ Греъм, който очаквал най-много близнаци.

Джанет и Греъм са изключително щастливи, когато разбират за бременността. Двойката се опитва да има бебе в продължение на пет години. В последния си опит те успяват. Когато лекарите им казват, че децата може да са повече от едно, те са на седмото небе. След поредния преглед лекарят констатира, че Джанет има многоплодна бременност. И по-точно - шест бебета. Това се случва веднъж на 104 млрд. души.

В онези години това е третият случай на жена, забременяла с шест бебета. Джанет обаче е убедена, че всички те ще са живо родени. От този ден нататък тя е най-добрият пациент на болницата, в която е приета.

Бременността продължава до 31-вата седмица. По време на цезаровото сечение всички отпуски в болницата са отменени, а отделението е затворено само за Джанет. Първият въпрос, който задава майката, след като излиза от анестезия, е: Те живи ли са?

Шестте дъщери на Джанет не само са живи и здрави. Бебетата със завиден апетит израстват като прекрасни млади дами, които и до днес предизвикват нестихващ интерес към себе си. Вижте ги в нашата галерия.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: