Тя си инжектира 2 л мазнини в дупето, за да прилича на Ким Кардашиян

Тя си инжектира 2 л мазнини в дупето, за да прилича на Ким Кардашиян
Снимка: Instagram

Тази жена си инжектира повече от 2 л мазнини в седалището, за да изглежда то досущ като това на Ким Кардашиян.

Няма как да отречем влиянието, което има Ким Кардашиян. Като една от най-големите икони за красота и мода, тя не слиза от кориците на списанията в последните няколко години.

Фигурата на Ким, в комбинация с невероятните ѝ умения в грима, дават повод на мнозина да ѝ завиждат. Това само подхранва империята ѝ за разкрасителни и фитнес продукти, която я правят толкова богата.

Има много хора, които си мечтаят да приличат на Ким Кардашиян. Докато някои инвестират в грим, дрехи и фитнес инструктори, други отиват много по-далеч. Изисква се голяма смелост, за да легнеш под ножа в името на приликата с идола си.

Дженифър Памплона на 24-годишна красавица от Сао Пауло, Бразилия. Манията ѝ да прилича на идолката си Ким Кардашиян достига драстични размери. Бившият модел на Версаче стартира с пластиките още когато е на 17. Оттогава до днес манията да изглежда точно като Ким се е превърнала в начин на живот.

Операциите на Дженифър до този момент включват две увеличения на гърдите, една ринопластика, липосукция и четири отстраняване на ребрата. И всичко това за последните седем години. Цената на всички тези операции възлиза на около 500 000 долара. Настоящата двойничка на Ким Кардашиян няма никакво намерение скоро да спре с интервенциите.

Последната придобивка на Дженифър е новото дупе. За да прилича на това на Ким Кардашиян, са ѝ инжектирали четири бучки мазнина. Тъй като процедурата е крайно рискова, тя е посетила общо осем лекаря, преди да намери този, който да се съгласи да извърши операцията. Резултатът е повече от забележителен и може да го видите в галерията.

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: