Този 300-килограмов мъж пребори затлъстяването! Вижте го сега

Мъж с критично високо тегло и силна зависимост към храната, успя да отслабне. Вижте историята на Ранди от САЩ и удивителната му трансформация, която доказва, че никога не е късно да се промениш.

Ранди беше един от най-тежките случаи, с които д-р Наузардан от риалити формата Моето 300-килограмово тяло се беше сблъсквал. Въпреки това той показа на целия свят, че волята му е по-силна от неистовото желание да поглъща вредна храна непрекъснато.

Любовта на Ранди към похапването е много голяма още в детските му години. Тогава той се храни повече, защото е спортист. Забелязва, че колкото повече яде, толкова по-добри резултати постига. Когато пораства обаче, спира да се занимава активност със спорт, но запазва хранителните си навици.

Заради обездвижения си живот килограмите му започват да нарастват стремглаво и така още преди да е навършил 30-тата си година, той тежи вече близо 300 кг. Най-лошото е, че след като преживява няколко несполучливи връзки, храната се оказва негова единствена утеха и той все по-често се обръща към нея.

В крайна сметка стига до момента, в който е почти обездвижен, а майката на дъщеря му вече не му разрешава да се вижда с детето. Ето това кара Ранди да се обърне към специалист и да промени завинаги живота си.

В началото му е много трудно да скъса с любовта на калоричните шоколадови десерти, но все пак намира воля. Връща се отново към по-активния живот и малко по-малко топи излишните килограми.

Към днешна дата мъжът изглежда много по-променен и значително по-слаб. Той вече се вижда много по-често с дъщеря си е мотивиран да продължи с отслабването, за да бъде идеалният родител за своето момиченце.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: