Джими призна, че е Трансджендър! Загуби приятелите и семейството си, но вижте какво спечели

1 от 7 Снимки
Трансджендъра Джими
Източник: viralthread.com
Трансджендъра Джими

Терминът трансджендър или трансполовост се отнася за всяка личност, която не се вписва в стереотипите за пол, определяни като мъжки и женски. Точно такъв е 21 годишния Джими Уилсън. Смелото момче сподели със света промяната си и изгуби подкрепата на близки и роднини.

Ако видите Джими на улицата, ще онемеете. Той е копие на онези американски богове, които сме свикнали да виждаме по рекламите. Красавецът е висок, мускулест, с дълбоки сини очи и небрежна прическа. Вероятно никога не бихте предположили, че той е един от приблизително 1.4-те милиона възрастни транссексуални, които живеят в САЩ днес.

През 2015 г. Джими взима смелото решение да започне прехода от женски към мъжки пол. Това хвърля в потрес семейството и повечето му приятели. Така те започват да се отчуждават един по един от него.

Днес, три години след промяната, Джими има над 300 хиляди последователи в Инстаграм. Той е преминал през няколко пластични операции, терапия с тестостерон и десетки часове във фитнеса. Това изважда наяве мъжа, който 21-ят Джими винаги е искал да бъде.

Напредъкът на Джими е удивителен. И е показателен за хората от предишния му живот, които му повтаряли, че е прекалено женствен, за да премина през тази промяна. Днес приятелите му от транссексуалната общност пък го критикуват, че образът му е прекалено мъжки. Никой не би повярвал, че преди е бил момиче. Снимките обаче го доказват.

Днес повечето роднини на Джими и приятелите му от миналото не говорят с него. Той обаче е щастлив и е намерил своето призвание в музиката. Амбициите му са големи, постиженията също. Вижте неговата невероятна трансформация в нашата галерия.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: