Това са истинските истории на принцесите от Дисни

9 от 9 Снимки

9. Мулан


Принцеса Мулан е вдъхновена от китайска народна песен, която разказва за жена, участвала във военни действия цели 10 години, преди някой да разбере, че не е мъж. Когато се върнала у дома, била посрещната с почести като всеки друг воин. Но открила, че семейството ѝ се разпаднало по време на войната, а баща ѝ бил убит, заради което се самоубила.

Може ли да повярвате, че герои като Красавицата и Звярът са били съвсем реални хора? Именно те са вдъхновили любимата приказка на милиони деца и освен тях още от принцесите на Дисни са вдъхновени от реални хора.

Тези красиви чаровници, на които се възхищаваме от съвсем малки, не са просто легенда, а някои от историите, които четем в книгите, са се се случили наистина. За да разберете кои са те, разгледайте нашата галерия.

Това показва, че животът е най-добрият сценарист и независимо колко богато е въображението ви, нищо не може да е по-приказно от реалността.

Прочетете в нашата галерия любопитни подробности около своите познати приказки и около най-любимите си принцеси на Дисни.

3
Общо гласували: 2
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: