Това са истинските истории на принцесите от Дисни

1 от 9 Снимки

1. Красавицата и Звярът


Приказката Красавицата и Звярът е базирана на реалната любовна история на семейството Педро и Катрин Гонсалвус. Мъжът е страдал от рядко генетично заболяване, заради което тялото и лицето му били обилно окосмени, а местните го наричали Звяра и се страхували, че видът му е дело на черна магия. Но красавицата Катрин се влюбила в него и въпреки че той не се превърнал в красив принц, както се случва в приказката, двамата живели щастливо.

Може ли да повярвате, че герои като Красавицата и Звярът са били съвсем реални хора? Именно те са вдъхновили любимата приказка на милиони деца и освен тях още от принцесите на Дисни са вдъхновени от реални хора.

Тези красиви чаровници, на които се възхищаваме от съвсем малки, не са просто легенда, а някои от историите, които четем в книгите, са се се случили наистина. За да разберете кои са те, разгледайте нашата галерия.

Това показва, че животът е най-добрият сценарист и независимо колко богато е въображението ви, нищо не може да е по-приказно от реалността.

Прочетете в нашата галерия любопитни подробности около своите познати приказки и около най-любимите си принцеси на Дисни.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: