12 начина да изглеждате луксозно с малко пари

1 от 12 Снимки

1. Чанта


Дрехите може и да не са купени в най-скъпия магазин, ако чантата е подбрана правилно. Тя може да накара всяко облекло да изглежда невероятно. Качествена чанта си струва инвестицията. Заложете на прост дизайн в неутрален цвят и няма да сбъркате.

Днес всеки иска да прилича на бляскавите хора, които виждаме в социалните медии. Вече няма граници в стила и модата и всеки може да носи това, което му харесва. Единственото условие е, да изглежда стилно.

Ако имате нужните умения, вие може сами да ушиете някои от най-скъпите дрехи в магазина за много по-малко пари. Не всеки обаче има този талант. И видим ли чифт красиви обувки или секси дънки, веднага ни се приисква да грабнем най-новата тенденция.

За щастие не е нужно да дадем стотици левове, за да изглеждаме луксозно. Има много малки неща, които можем да направим в тази насока. Хората може и да си помислят, че имаме много пари само и единствено благодарение на доброто представяне.

На вниманието на всички жени – тук сме ви приготвили няколко съвета, които макар и прости, автоматично ще ви направят по-бляскави, без да разрушат банковата ви сметка. Вижте ги в горната ни галерия и може да се вдъхновите да промените едно или две неща.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: