Този човек се татуира вече 10 години, за да изглежда така

Ели Инк
Снимка: Instagram
Ели Инк

Въпреки че татуировките са изкуство, 27-годишният татуист Ели Инк е прекрачил границите с рисунките по тялото. Той е посветил 10 години, за да татуира всяко ъгълче от тялото си, като дори е успял да пусне черно мастило в очите си.

Ели Инк не е от хората, които ще окачват картини по стените си, за да покажат колко ценят изкуството. Той гледа на своето тяло като на бяло платно, където може да демонстрира разбиранията си за хубава творба.

Затова е напуснал работата си като градинар и прекарал последните 10 години от живота си в рисуване по себе си и оформяне на лицето, така че да му хареса. Но макар и той да смята, че е на път да завърши най-големия си шедьовър, за хората по улиците изглежда супер страховито.

Той е поставил огромни импланти под долната си уста, така че да я разтегне максимално, а цялото му тяло е облято с черно мастило, включително и очите.

Оцветяването на очите е постигнато чрез инжектиране на мастило два слоя на склерата на окото и оставянето му да се разпространи. А рисуването по тялото му е процес, който все още не е завършен по негови думи.

Британецът признава, че тези процедури са опасни за живота и здравето, дори и ако се правят от най-изявените експерти, понеже никога не е сигурно как ще реагира тялото на подобни интервенции.

Манията му по телесни модификация се ражда в тинейджърска възраст, когато вижда огромната татуировка на завърналият се от Испания вуйчо, пише Дейли мейл.

Тогава поисках да изглеждам абстрактно като картина на Пикасо. Не ме интересува какво мислят хората, понеже съм сигурен, че само аз мога да се разбера правилно. Не се опитвам да се харесам или пък да се впиша в някаква среда, споделя Инк.

Дали ще се изплашите от Ели Инк, ако го видите на живо, или ще се преклоните пред неговия талант, може да прецените, като разгледате снимките му в нашата галерия.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: