Тя е истинска! Транссексуалната дама-дракон ще изкара акъла ви

Ева Тиамат Медуза
Снимка: Instagram
Ева Тиамат Медуза

Ева Тиамат Медуза е транссексуална жена от Бруни, американския щат Тексас. Тя стана известна с това, че похарчи 58 хил. долара, за да заприлича на дракон.

Сумата е в щатски долара и е доста сериозна, предвид това, за което е дадена. Медуза обаче е категорична, че след като била изоставена от родителите си на 5-годишна възраст, се преродила под грижите на тексаска гърмяща змия. Тогава се заражда манията ѝ по драконите.

Преобразяването на Ева във влечугоподобно създание започнало, когато ѝ е поставена диагнозата ХИВ. По онова време дамата все още живее като мъж под името Ричард Ернандес. Когато чува страшната диагноза обаче, тя решава да не умира в човешки образ.

Ричард Ернандес е заместник-президент на банка. Той напуска работа за започва трансформацията си в транссексуалната драконка Ева. Жената, затворена в мъжко тяло е убедена, че има две майки – родната и биологична и една гърмяща змия.

Промяната започва с направата на няколко големи татуировки. След това Ева си прави пластична операция на носа и премахва ушните си миди. Очните ѝ ябълки пък са перманентно оцветени в зелено.

За да затвърди образа си на дракон, Ева раздвоява езика си и си имплантирала осем рога на главата. Общата сума, похарчена за промяната, е 60 хиляди долара.

56-годишната Ева е категорична, че през следващите две години ще инвестира още 40 хиляди долара в себе си /виж галерията/. Тя определя трансформация си като най-прекрасното пътуване в живота ми. И макар никой да не я разбира, тя намира голям смисъл в него.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Анонимен
Анонимен
04.03.2018 14:53
гледах го в едно предаване,имал жена и дете,след развода почва да се вманиачава,детето му харесвал много драконите и затова почва с преобразяването,с цел детето да го заобича,пълна откачалка,,,
0
0