Тези звезди се ожениха два пъти за един и същи човек

1 от 8 Снимки

1. Жан Клод Ван Дам и Гладис Португес


Женени и разведени през осемдесетте години на миналия век, те решават да се оженя отново. Вторият им брак е прекратен поради типичните за Холивуд непреодолими различния.

Бракът не е лесен. Тези звезди обаче доказаха, че са смели, като казаха заветното Да два пъти, и то на един и същи човек.

Някои казват, че в първия брак търсим идеала, а във втория – истината. Бракът е крепост, от която някои се опитват да се измъкнат със зъби и нокти. Други ѝ се предават без бой.

Има много мъдри мисли и сентенции около същността на брака и неговите устои. Повечето от тях принадлежат на длъжностните лица, пред които хората се подписват и кълнат във вечна вярност. Днес ще обърнем внимание на хората, които са намерили идеала и истината, били са в крепостта, били са извън нея и са избрали да се върнат обратно. Със същия човек.

Практиката доказва, че когато се разделим с един човек, а след това се съберем отново, причините за първоначалната раздяла отново се появяват, и то много по-настоятелни от пред.

За да ни докажат, че са повече от обикновените хора, няколко холивудски двойки са се оженили и развели. След което са се оженили отново.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: