Сбогом подкожни косъмчета! Нужен ви е само аспирин

Сбогом подкожни косъмчета! Нужен ви е само аспирин
Снимка: YouTube

Подкожните косъмчета са един доста сериозен и неприятен естетически проблем. Те не са заплаха за здравето, но и не са ни нужни по никаква причина.

Дразнещи и създаващи проблеми, подкожните косъмчета могат да се получат вследствие на запушени пори. Така косменият фоликул е принуден да расте в неестествена посока. И тъй като е доста близо до повърхността, той се вижда, а не може да бъде премахнат от обикновените средства за обезкосмяване. Което се превръща в проблем.

Всеки може да получи подкожни косъмчета, и то на практика върху всяка част на тялото. Те обаче най-често се появяват в областите, които се бръснат и обезкосмяват.

Както често се случва, решението на едни от най-големите ни проблеми се оказва елементарно. Случаят с подкожните косъмчета е същият. Може да се справите с тях само и единствено с начупен аспирин.

Начупен на парченца аспирин може ефективно да ви помогне при лечение на враснали косми. Причината - киселината в аспирина работи за почистване на кожата и помага за лекуването на заразената част на кожата.

За да решите проблема си, трябва да натрошите на ситно 3-4 хапчета аспирин. Получената прах смесете с вода. Нанесете от нея върху врасналите косъмчета като маска и оставете да изсъхне.

След като стане като коричка, изплакнете. Когато отстраните аспирина, ще видите, че проблемът е решен. Лесно, бързо и ефективно – какво по хубаво от това.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: