Бодибилдърка разкри тайната на перфектното дупе

Перфектно дупе
Снимка: Instagram
Марта Миелкарска

Марта Миелкарска е бодибилдър. Фитнес треньорка и специалист по храненето, тя живее в Сан Диего, Калифорния. Тази мацка разкрива тайната на перфектното дупе с феновете си.

Използвайки платформата Инсаграм, Марта иска да достигне до колкото се може повече хора. Целта ѝ е да им разкрие тайната на перфектно оформеното дупе. По думите ѝ тренировките в залата са също толкова важни, колкото правилното хранене. Феновете ѝ днес са повече от 75 хиляди.

Може да се изненадате, но на снимката Преди Марта яде по 1 800 калоии на ден. Когато променя режима си, тя вече приема по 2 200 калории, но менюто ѝ е променено. Може да видите разликата, а тя не е покачване на тегло, а чисто и просто секси форма на тялото и дупето.

Постиженията си гордата Марта споделя в Инстаграм. Настояща състезателка в категория Бикини отговаря на всички въпроси относно това как е постигната перфектното си дупе.

Тайната, на първи място, се крие в диетата. Тя трябва да бъде стриктна и повелява да се яде много. Единственият начин да натрупате калории, е да внасяте в тялото излишък от калории. Втората стъпка е правилният план за тренировки. Най-добре е да се доверите на инструктор, който да ви насочи.

Промяната си от хилаво момиче в секси бодибилдър в категория Бикини Марта постига за година и половина. Тя съветва всички дами да си съставят план за хранене и тренировки и да действат, за да се сдобият с дупето, за което винаги са мечтали. Вижте трансформацията ѝ в нашата галерия.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: