Никога не се моли за любовта на човек, който не те обича! Ето защо

7 от 7 Снимки

7. Затворени врати


Докато чакаш невъзможната любов, може да изпуснеш възможността да срещнеш този, който те заслужава. За да влезе в сърцето ти нов човек, трябва да му направиш място. Затова разчисти старото и покани новото. Събери смелост и излез от света на мечтите и влез в реалния живот – там те очакват много по-хубави неща, отколкото си мислиш.

Да тичаш след човек, който не те обича – макар да звучи нелогично, много хора често попадат в този капан. Нуждата от любов понякога ни кара да правим нелогични неща. С тях често нараняваме не друг, а самите себе си.

Никой никога не трябва да тича след човек, който не го обича. Ако обектът на вашите желания не таи същите чувства като вашите, то няма как да го накарате насила. Нещата не стават така, светът не е устроен по този начин и ако не го осъзнаете навреме, ще разбиете сърцето си на хиляди парчета. Ако продължавате да насилвате човека да ви харесва, не той е този, който ще ви нарани – вие сами си го причинявате. Той няма вина, че не ви обича.

Има много причини да не тичате след обекта на желанията си. На първо място, достойнството е и фактът, че ако някой иска да бъде с вас, щяхте да го знаете.

На второ е инстинктът за самосъхранение. Когато някой не ви иска, той ще ви отхвърля при всеки следващ ваш опит да бъдете с него. Изобщо не би трябвало да искате да разбиват многократно сърцето ви, вместо да се впусне в търсенето на истинския за вас човек.

Ето причините /виж галерията/ никога да не се молите за любовта на човек, който не ви иска.

5
Общо гласували: 3
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: