Надраскан екран на телефона. Ето как да се справите

Смартфони

Дисплеят на телефона няма как да е винаги перфектен. Особено ако сте го оставили без протектор, по него с времето се появяват леки или по-сериозни надрасквания.

Ако и вие сте сред хората, които не понасят надраскванията по екрана на телефона си и не спират да търсят начин да ги премахнат, тази статия е за вас. Пробвайте и споделете резултата.

Трикът, с който ще премахнете драскотините на екрана на телефона си, отнема само 5 минути. Ако го изпускате, екранът ви най-вероятно е покрит с безброй драскотини. И най-вероятно не знаете как да премахнете, а и не се опитвате, защото мислите, че няма начин това да се поправи.

Всички, които са свикнали да живеят със своите драскотини, мога да си отдъхнат. Съществува един трик, който ще изтрие всичко ненужно от екрана на телефона ви. За целта ви трябват само паста за зъби и памук.

Парчето памук трябва да е голямо колкото дисплея на телефона. В зависимост от екрана му трябва да прецените колко паста за зъби да сложите върху него. Ако е по-голям, поставете повече, а ако е с по-малки размери, е достатъчно да поставите паста колко едно зърно слънчоглед на памука. С памука изтъркайте добре екрана. С кръгови движения минете старателно през цялата повърхност. Търкайте около 5 минути.

След края на упражнението избършете старателно дисплея с кърпа. Ще видите как 90% от драскотините вече просто не съществуват. Резултатите са добри, но е време да се погрижите дисплеят да не се драска за в бъдеще. Ето защо от индустрията са създали протекторите. Не пестете от тези продукти.

Колкото по-скъп е протекторът, толкова по-дебел и висококачествен е и няма да позволи на нищо да надраска или счупи екранът ви. Имайте предвид, че в повечето случаи счупеният дисплей излиза почти колкото стойността на целия ви телефон, така че внимавайте.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: