Тези 12 храни и напитки правят зъбите ти снежно бели

1 от 12 Снимки
1. Ягоди
Сокът, компотът и пастата от ягоди ви помагат в поддържането на естествено бели зъби. Причината се крие в техните естествени обезцветяващи съставки.

Дълги кафета, шоколад и червено вино – малко са хората, които могат да устоят на малките радости в живота. Лошото е, че те влияят пряко на белотата на зъбите ни.

Истината е една и тя е в наша полза. Има 12 храни и напитки, които пречат на потъмняването на зъбите. Те са толкова добри, че ни подсигуряват неотразимо бяла и блестяща усмивка.

Белите зъби са както показател за здраве и внимание към себе си, така и сигнал за високо положение в обществото. Установено е, че социалният чар расте с процента белота на зъбите. Колкото по-искрящи са те, толкова по-голямо доверие предизвикваме у хората.

Притежателите на бели зъби се запознават и сприятеляват по-лесно, околните ги слушат и ги търсят за съвети. Неслучайно известните хора невинаги са облечени изрядно или са фризирано добре, но винаги са с искрящо бяла усмивка.

За да последвате и вие техния пример, е нужно да се сдобиете с бели като сняг зъби, колкото се може по-скоро. За целта обаче трябва да положите сериозна грижа за здравето им.

В галерията горе може да видите кои са 12-те продукта, които ще ви помогнат в тази неравностойна битка и ще направят чудеса с усмивката ви.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: