Внучката на Ален Делон доказа, че красота е наследствена! Само я вижте

Внучката на Ален Делон доказа, че красота е наследствена! Само я вижте
Снимка: Instagram

Ален Делон – актьорът, превърнал се в емблема на красотата, днес слиза от пиедестала си в името на своите наследници. А те по нищо не му отстъпват по чар и излъчване.

Доказателството, че красотата е в гена, е внучката на Делон - Алисън льо Борж. Извънбрачно дете на Антъни Делон и танцьорката Мари Хелен льо Борж, тя грее с ослепителна красота и завиден чар.

Алисън е родена в Париж на 4 септември 1986 г., а приликата със звездния ѝ дядо е изумителна. Тя е наследила магнетичните му сини очи /виж галерията/ и днес се занимава активно с мода и кино.

Пред медиите Алисън многократно е казвала, че не принадлежи към някаква династия. Признава обаче, че се чува с дядо си от време на време. Като забележителен актьор, тя търси съветите му за някои филми.

Докато Ален Делон и внучката му се разбират добре, много по-сложни са нейните отношения с баща ѝ. Антъни Делон признава за съществуването ѝ в книга, която пише. Той определя новината, че е станал баща, като вид изнасилване.

С Алисън говори на четири очи, когато е на 10 годинки. Тогава ѝ казва: Като пораснеш, ела, ако искаш, ще направя тест за бащинство.

Алисън го прави и тестът излиза позитивен. По думите на Делон това става, когато момичето навършва 21 години. Той получава призовка за съда с претенция за фамилията Делон и за значителна сума пари, но отказва.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: