Любимата ти поза издава всичко за характера ти

1 от 8 Снимки

1. Мисионерската


Тези хора не се страхуват от интимност и обвързване. Те са лоялни, благородни и искрени. Нямат против да са ангажирани и уважават рутината. Вместо на адреналин и безспирни приключения, те се наслаждават много повече на това, което имат.

Любимата поза в леглото издава много за личността ви. Като всяко друго нещо, залегнало в живота ни, сексът е сред нещата, които ни определят като личности.

Жестовете, навиците, зодията, любимите цветове – всичко това издава що за птици сме. Любимата поза също попада сред нещата, които показват какви тайни крие характерът ни.

Психолозите отдавна се занимават със сексуалните ни привички. Според тях те са отражение на личността ни. Ако например изпитваме удоволствие от секса и ни се отдава, същото ще е и с живота ни.

Ако обаче любовниците ни определят като егоисти, ние ще сме онзи нахалник, който винаги изяжда последното парче от тортата. Мързеливците в леглото пък са перфектни кулинари.

Освен маниерът ни в кревата любимата секс поза също говори много /виж галерията/. Забележете какво харесва половинката – това ще ви подскаже кои са скритите ѝ тайни.

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: