Доказателството: Той е емоционален вампир, ако прави тези неща

Разсейваш ме и затова си изгорих тениската

Връзките са нещо сложно и понякога просто не вървят. Някои жени, заслепени от любовта си към половинката, остават слепи за крещящите знаци, че е време да напуснат тези токсични отношенията.

Енергийните вампири нямат пол. Ако вашият партньор е такъв – той трябва да остане в миналото. Отношенията няма как да са щастливи, ако партньорите не са в хармония. А това няма как да стане, ако единият изпива енергията на другия.

Жените са стълбът на една връзка. Като такива те предпочитат да не обръщат внимание на сигналите, че нещо не върви – така е по-безболезнени и по-лесно за всички. Но не и за самите тях. Има мъже, които са истински енергийни и емоционални вампири.

Когато едни отношения приключат, човек се замисля за причината нещата да не се получат. Друг път, докато все още сме в дадени отношения, търсим начин да се измъкнем от случващото се. Независимо дали наскоро сте излезли от връзка или искате да разберете дали в сегашните ви отношения нещо не върви – разгледайте забавните комикси в галерията ни.

По един забавен начин те ни разкриват грозното лице на някои партньори. В пет лесни стъпки вие може безпогрешно да разпознаете емоционалния вампир. Ако ситуациите са ви до болка познати, замислете се дали не е време да напуснете тези отношения - заслужавате нещо много по-добро.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: