Сигурни знаци, че Тя ви използва

2 от 8 Снимки

2. Обича да свързват името ѝ с вашето


Това е нещо, за което трябва да бъдете предпазливи, особено ако сте човек, който има силна позиция в обществото. Тя може да ви използва за изграждане на собствен социален статус, а връзката с някой влиятелен определено помага на позицията ѝ. У нея няма капка любов – само интереси.

Живеем във времена, в които да намериш сродна душа може да се окаже мисията невъзможна. А дори и да имаме някого до себе си, е трудно да разберем дали е правилният. Понякога хората крият истинските си лица и създават връзки заради лична изгода.

Взаимоотношенията са си една доста трудна работа. В любовта не всичко е рози – понякога има измами, лъжи и манипулации, които развалят вкуса.

В същото време има и добри моменти. Добрата връзка има солидни основи, които включват честност, силна емоционална привързаност и удоволствие от прекараното време заедно.

Лошата връзка също идва със своите признаци. Понякога това е резултат от несъвместимост. В други случаи обаче има и по-сериозни и болезнени причини нещата да не се получават.

Много мъже стават жертва на жени, които ги използват. Това са дами, които се преструват на влюбени, водени от задкулисни причини.

За да задоволят желанията си, те са свикнали да използват хората като средство. И нямат скрупули да лъжат. Те използват своя външния вид, за да задоволяват собствените си нужди.

Жените могат да са изключително безсърдечни, когато става въпрос за използване на другия пол. Ако и вие се съмнявате в своята половинка, вижте в галерията ни кои са сигурните знаци, че Тя ви използва.

3.7
Общо гласували: 3
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: