Какво е мнението ви за жената с най-тънката талия на света

Кати Джънг
Снимка: Facebook
Кати Джънг

Кати Джънг официално бе обявена от Рекордите на Гинес за жената с най-тънката талия на света, успяла да изпълни мечтата на много жени за перфектната фигура тип пясъчен часовник. Спорен е обаче въпросът до колко решението ѝ е естетично.

Фигурата тип пясъчен часовеник се смята за най-съвършената и по тази причини милиони жени са се борели да я постигнат. Характерното за нея са еднаквите размери на дупето и бюста и много тънка талия.

Знаменитости като Шер са стигали до драстични операции за премахване на ребра, за да се сдобият с тази фигура.

Кати Джънг обаче издуха конкуренцията, след като талията ѝ достигна рекордните размери от 38.1 сантиметра.

Тя е стеснила талията си без хирургическа намеса, но по особено мъчителен начин. През последните 40 години от живота си ежедневно е носила силно стегнат корсет, който с времето променил структурата на тялото ѝ /виж галерията/.

Обсесията ѝ по тънката талия се родила, когато е била на 38 години. Не е имала намерение да поставя световен рекорд, а е искала да се чувства красива, когато се погледне в огледалото.

Учудващо, мъчението на което се е подложила, не е довело до сериозни поражения по тялото ѝ, а единственият недостатък е, че не може да кара кола без определен тип стол.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: