Избери си карта ТАРО и виж бъдещето си!

10 от 10 Снимки
Избери си карта ТАРО и виж бъдещето си!
Снимка: millionairessaying.com

10. Влюбените


Това може да означава две различни неща във вашето бъдеще, в зависимост от текущото ви положение. Ако търсите любов, ще я намерите лесно. Тя сама ще дойде при вас. Ако обаче вече имате отношения, нещата стават сериозни. Очакват ви спорове и кавги, особено когато не си мерите приказките. Ако внимавате – може да ги заобиколите успешно. Периодът е кратък и няма да ви навреди в дългосрочен план.

Паранормалният свят съществува, дори да не вярвате в него. Има хора, които са надарени или по-скоро – проклети с дарбата да са в контакт с него. Той е навсякъде около нас, по всяко време и на всяко място, макар да остава невидим за очите ни.

Картите Таро са един от древните пророчески артефакти. Изборът, който правим сред тези магически предмети, е пряко повлиян от нематериалния свят. Никой до този момент не е могъл да обясни мистерията около техните точни пророкувания. И не трябва, защото тогава магията ще бъде безвъзвратно загубена.

Картите Таро се използват от гадатели от всички краища на Земята. Традицията е стара и датира от векове. С тях се гадае за миналото и бъдещето.

Днес ще погледнем във вашето настояще. Изберете си карта и вижте в галерията какво ви предстои съвсем скоро.

4.7
Общо гласували: 6
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: