Момчета: 10 знаци показват, че Тя е влюбена във Вас!

2 от 10 Снимки

9. Езикът на тялото


Езикът на тялото при жените е ключов при изразяването на чувства и любов. Ако краката ѝ са насочени към вас, когато седите един срещу друг – определени си пада по вас. Други фактори са наклонената глава, докато разговаряте, играта с косата и небрежното облизване на устните. Наблюдението е ключът към успеха.

Широко популярно е разбирането, че момичетата са по-трудни за разгадаване от момчетата. И може би е така. Когато един мъж може да изрази емоцията си просто и ясно с две думи, тя може да каже едно, но да има съвсем друго предвид.

Завоалираният изказ невинаги е нещо лошо. Има обаче един проблем – силният пол не разбира от намеци. В същото време на жената ѝ е трудно да опрости изказа си просто защото женският ѝ мозък е много по-заплетен. Така мисията на мъжа да я разбере често се превръща в невъзможна.

Когато мъжът е още момче, а и в по-късни етапи от живота, едно от най-трудните неща за него е да разбере дали Тя го харесва. Дори от месеци да сваля дадена жена, той никога не е сигурен дали е на правилния път.

За да ви улесним, днес сме събрали 10-те сигурни знака /в галерията/, че тя е влюбена във Вас.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: