Митовете падат! Това е истината за лазерната епилация

5 от 5 Снимки

5. Лазерна и кожата с тен


Има много видове лазери, но само Диодният лазер за епилация може да се прилага на всеки тип кожа. Във всеки останал случай след излагане на слънце или солариум лазерна епилация се прави след седмия ден, тъй като процесът на меланогенеза (потъмняване на кожата) отнема между 3 и 5 дена. По време на процедурата кожата не трябва да е зачервена или белеща се. Специалистите са категорични, че за максимално добри резултати човек е препоръчително да не надминава един тон от естественият си пигмен по време на курс от процедури. Продукти, като спрей за тяло или автобронзант, са абсолютно забранени.

Лазерната епилация навлезе в света на красотата отдавна. Дълго години обаче жените страняха от нея по една или друга причина. Причина са всички митове и легенди, някои от които водят до истинско объркване.

Обезкосмяването е едно от най-досадните задължения за една жена. Сякаш безкрайното премахване на излишното окосмяване се превръща в част от рутината. Благодарение на него губим ужасно много ценно време, което може да вложим в нещо по-смислено и забавно.

Лазерната епилация е може би единственият траен вариант за обезкосмяване.

Около метода за отстраняване на космите са се зародили 5 големи мита. Кои са те и техните медицински и анатомични разяснения може да видите в галерията горе.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Анонимен
Анонимен
01.02.2018 07:58
И със всяка следваща процедура болката се увеличава, защото козметиците увеличават импулсите с цел да повлияят на вече по-слабите корени. На последната процедура буквално ревнах от болката.
0
0
Анонимен
Анонимен
01.02.2018 07:55
Ако жената прекара бременност ососмяването се възстановява и още как! Говоря от личен опит. Ще видим как ще е след радждането.
0
0