Формата на носа разкрива личността ти! Виж какъв си

8 от 8 Снимки
Формата на носа разкрива личността ти! Виж какъв си
Снимка: meaww

8. Изкривен/извит нос


Изпъкнал в средата, със закръглен връх – той може и да не се вписва в представите за красота, но не трябва да съдите само по това. Хората с този нос са ясни и честни. Те не си позволяват да си правят изводи, без да са наясно с цялата ситуация. Добри слушатели, те са изключително разбрани. Фактът, че обичат да обмислят нещата внимателно, преди да формират мнение, ги прави отличен избор за приятели и партньори.

Едно от най-хубавите качества, с които може да разполагаме, е бързата преценка. Когато се запознаем с един човек, само един поглед към лицето му е достатъчен да разберем всичко за него. Това е възможно само по формата на носа му.

Повечето от нас не съдят по цялостната визия на човека срещу себе си. По правило мозъкът ни констатира определени качества и си прави изводи на подсъзнателно ниво. Понякога обаче тези изводи са преувеличени, неточни, а понякога – тотално погрешни.

За да не попадате в клопката на подсъзнанието си, е нужно да научите малко повече за външния вид. Вярно е, че нашият физически външен вид има огромно влияние върху това какво впечатление създаваме.

Ето защо е добре да разберем какво разкриват за носителите им различните форми на носа /виж галерията/.

4.6
Общо гласували: 5
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: