Близначки с различен цвят на кожата изумиха родителите си

1 от 2 Снимки
Близначки с различен цвят на кожата изумиха родителите си
Снимка: WHITNEY MEYER

Калани и Джарани са прекрасни близначки, които обаче са малко по-различни от обикновените деца. При раждането си те накараха опитните лекари да се опулят – никой не бе виждал такова нещо до момента.

Родителите на близначките признават, че никой не вярва, че отрочетата им са сестри. Причината е, че малките Калани и Джарани се раждат с различен цвят на кожата. Калани е бяла със сини очи, а сестра ѝ Джарани – тъмнокожа с кафяви очи.

Уникалната двойка е повече от вълшебна. Момиченцата са доказателството, че расизмът е изкуствено създаден в нашия свят и просто не трябва да съществува.

Случка като тази е едно на милион, дори по-рядко. Всички свидетели на чудото се чувстват като богоизбрани да споделят този миг с майката Уитни. Тя е бяла, а бащата Томас Дин - афроамериканец.

Различните близначки може и да са феномен, но не са единствените. В семейството на Катрин и Ричард Ховарт се случва нещо подобно. Катрин е нигерийка, съпругът ѝ Ричард – британец, но и двете им деца - синът Йон и дъщерята София, са бели.

Бебетата Калани и Джарани още не знаят колко са изключителни. Уитни и Томас не са очаквали такъв подарък от съдбата. Близначките се раждат през април. Изследванията доказват, че момиченцата са различни, защото са плод от две оплодени яйцеклетки. И въпреки че това се случва веднъж на 500 пъти, това те да се различават и по цвета на кожата си е истински феномен.

Уитни и Томас са особено щастливи, че Калани е бяла като майка си. Тъмнокожата Джарани пък стопля сърцето им с особена обич, защото им напомня на някого. Преди малко повече от три години двойката губи 2-годишния си син Правин, който също бил тъмнокож.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: