Разбери какво казва за душата ти цветът на очите ти

5 от 6 Снимки

5. Син


Цветът на небето и океаните е много топъл и приветлив. Това е сред най-редките цветове на очите в света и става все по-рядко срещан с всяка минута. Това са хора с душа, разперила крилата си в изследване на света. Ако имате сини очи, то е много вероятно да имате една стара, мъдра и всезнаеща душа. Тя е пътувала между световете и е създала свой собствен свят. Такава душа е способна да поглъща знания и да изразява мъдрост.

Очите не са просто прозорец за душата ни. Те са един от най-хубавите и красиви атрибути на човешкото ни тяло. И, както е доказвано многократно, те могат да разкрият много за личността ни.

Ако погледнем дълбоко в очите на някого, като нищо ще разкрием неговите емоции и намерения. Знаете ли обаче, че дори само оцветяването на вашите очи може да каже куп неща за вас.

Наистина е невероятно, когато открием, че очите на един човек са пряко отражение на неговата душа. На всеки от нас се е случвало да се изгуби в пъстротата на нечии очи и да се почувства така, сякаш познава този човек от години. Резултатът – сърцето ви вече е негово.

Всъщност няма граница, когато става въпрос за красотата на перфектните и зашеметяващи очи. Всички нюанси на зеленото, синьото, кафявото, и в редките случаи виолетовото разкриват много за личността ви и начина ви на поведение. Освен това цветът често издава и какво се случва в сърцето ви.

Проверете какво разкрива цветът на очите ви за вашата душа в нашата галерия.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: