Фитнесманиак дава луди пари, за да изглежда като старец

Павел Ладжак
Снимка: fb
Павел Ладжак

Един от най-големите стремежи на хората от хилядолетия е да запазят младостта си. Към точно обратното се стреми 35-годишният фитнесманиак от Полша Павел Ладжак.

Павел изглежда безупречно. Мъжът с тяло на Аполон обаче дава всичко от себе си, за да изглежда двойно по-възрастен. За да реализира мечтата си, той е вложил немалко пари и усилия.

Брадата и косата си Павел поддържа винаги побелели в перфектен сребрист оттенък. Заради тях хората често го смятат за мъж на преклонна възраст. Ето защо когато разкрива истинските си години, всички са шокирани - професионалният фитнес инструктор няма и 40.

Визията му е умишлено търсен ефект. Най-големият почитател на красавеца е прекрасната му съпруга Магда.

Днес Ладжак се радва на над 340 000 последователи в Instagram. Трансформацията, която е преживял за последните 10 години, е впечатляваща. От слабичко и не особено привлекателно момче, той се превръща в истински звяр /разгледай галерията/.

Макар да се интересува от фитнес от много години, славата си Павел получава едва когато започва да боядисва косата си в бяло. От визията му се заражда и прякорът му - Полският викинг. Често е сравняван със секси италианският милионер Джанлука Ваки, който е на 49 години.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: