Фитнес модел разби мита за бързото възстановяване след раждане: Това е невъзможно!

Фитнес модел разби мита за бързото възстановяване след раждане: Това е невъзможно!
Снимка: Instagram

Емили Скай е един от най-успешните фитнес модели в цял свят. Само с три снимки тя успя да разруши всички митове и заблуди около идеята за бързото възстановяване след раждането.

Това е напълно нереалистично – в това е убедена Емили. Тя говори за всички очаквания жените да изглеждат перфектно месец или два, след като са родили. Макар да не е спирала да тренира нито за миг, преди всичко е човек.

Скай винаги се стреми да показва истината на последователите си. Тя споделя снимки на стриите си, храната на бебето, целулита си, гънките и тлъстинките и ни напомня колко невероятни са нашите тела. Месец след раждането и куп усилия да свали каченото, Емили прави колаж – преди бременността, в деветия месец и сега. С нея тя показва, че колкото и да се стараете, няма как да очаквате няколко месеца, след като вашето дете се появи на бял свят, тялото отново да стане същото.

Макар че не е толкова слаба, колкото на първата снимка, Скай е категорична, че днес обича тялото си повече отпреди. Вместо да се отчайва от удвоените си размери, тя се фокусира върху това колко удивителни промени е претърпяло тялото ѝ само за година.

Тя избира да се съсредоточи върху грижите за дъщеря си Миа, защото днес не тялото, а дъщеря ѝ е най-важното нещо на света. Въпреки това скоро планира да се върне към активните тренировки, но никога за сметка на майчините грижи. Приоритетите ѝ вече са различни /виж галерията/.

И макар да е фитнес маниачка, Скай доказва, че няма как да върнете бързо перфектната си визия, ако ще да тренирате денонощно. Всичко изисква време, системни усилия и воля.

5
Общо гласували: 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: