Вижте родителите на чалга певиците и техните професии

2 от 8 Снимки
Вижте родителите на чалга певиците и техните професии
Снимка: kliuki.bg

2. Мария


Йорданка работи на три места, за да изхранва семейството. Това се налага след като съпругът ѝ напуска нея у децата. През деня жената е секретарка в селскостопанска компания, следобед в частна фирма, а вечер проверява тото фишове. След като Мария става завеса и се жени за Гущеров, тя се занимава с гледането на внучка си, Марая. След развода на Мария и бизнесмена обаче може да ѝ се наложи отново да си потърси работа.

Родителите на звездите често остават на заден план. Родните чалгаджийки обаче не забравят от къде са тръгнали, а това е похвално.

Не всички родни певици са се родили със златна лъжичка в устата. Почти всички са тръгнали от дъното, за да се радват днес на народната любов. Какво са работели техните родители, за да ги издържат, може да видите в нашата галерия.

Така например майка на Константин се казва Марияна е учителка по народни танци. На нея е кръстена голямата му дъщеря. Майката на певеца Илиян е Роси Бойдева и също е певица, но пее в чужбина.

Майката на Поли Паскова е работила дълги години като фризьорка в салон близост до площад Славейков в София. Днес той не работи.

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: