Зодии и пари – кой ще стане богат през 2018-та

2 от 12 Снимки

Телец


Звездите съветват – нека парите ви останат в банковата сметка. Така средствата ви ще работят за вас. В средата на лятото ще започнете бизнеса, към който отдавна се стремите. Движете се напред и се вслушвайте в съветите на по-опитните от вас. Не отказвайте заеми, но малки. Ако познат ви предложи партньорство – приемете го. Преди да подпишете договорите – четете дребния шрифт.

2018-та година идва с грандиозни печалби за три зодии. Други обаче ще трябва да се потрудят сериозно, за да напълнят своите джобове.

Астролозите са истински щедри в прогнозите си около финансовата страна на настоящата 2018-та година. Има три зодии, които ще забогатеят неимоверно, но по честен начин. Не разчитайте на хазарта и не проявявайте нездрави амбиции.

Поставянето на реални цели винаги е била една от стъпките в пътя към успеха. Ето защо съветът не само към късметлиите, но и към всички, които искат да са богати, е да си съставите подробен финансов план. Пестете и харчите разумно – така няма как да изпаднете в затруднения. Звездите съветват да четете внимателно дребния шрифт, преди да подписвате документи и да не взимате големи суми накуп и назаем.

3.5
Общо гласували: 4
5 2
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: