Зодии и пари – кой ще стане богат през 2018-та

1 от 12 Снимки

Овен


За вас настава едно благоприятно време от гледна точка на финансите. Това ви прави уверени и решителни. Знаете как да умножите доходите си и го правите. За да не загубите всичко – не подценявайте конкуренцията. Забравете за рисковете и споделянето на сумите, които изкарвате. Нека това остане тайна, дори за близките ви. В началото на зимата ще инвестирате в малък проект, който ще ви донесе много. Не давайте заеми – няма да видите парите си скоро.

2018-та година идва с грандиозни печалби за три зодии. Други обаче ще трябва да се потрудят сериозно, за да напълнят своите джобове.

Астролозите са истински щедри в прогнозите си около финансовата страна на настоящата 2018-та година. Има три зодии, които ще забогатеят неимоверно, но по честен начин. Не разчитайте на хазарта и не проявявайте нездрави амбиции.

Поставянето на реални цели винаги е била една от стъпките в пътя към успеха. Ето защо съветът не само към късметлиите, но и към всички, които искат да са богати, е да си съставите подробен финансов план. Пестете и харчите разумно – така няма как да изпаднете в затруднения. Звездите съветват да четете внимателно дребния шрифт, преди да подписвате документи и да не взимате големи суми накуп и назаем.

3.5
Общо 4 гласували
5 2
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: