Моделите на Виктория Сикрет без капка грим – ще се изненадате

Моделите на Виктория Сикрет без капка грим – ще се изненадате
Снимка: thisisinsider.com

Моделите на Виктория Сикрет се наричат още Ангели. И определено има защо. Те са толкова изумително съвършени, че сякаш идват директно от Рая.

Днес всеки знае колко мощно оръжие е гримът. Той може да ни промени до неузнаваемост. Оказва се обаче, че моделите на известната марка са красиви, дори без макиаж и фотошоп. Ако не вярвате – разгледайте нашата галерия.

Да бъде модел на Виктория Сикрет е най-голямото признание за една манекенка. Всяка една от тях задължително трябва да има безупречен стил и визия. По време на представленията и обществените си появи тези красавици носят перфектен грим. Един техен поглед е достатъчен, за да докажат, че са великолепни. Снимките от тяхното ежедневие, на които са без капка грим, също демонстрират изяществото на естествените им форми.

Въпреки, че няма никакво съмнение, че всички манекенки на снимките са естествено зашеметяващи, не можем да гарантираме, че те не са преминали през опитните ръце на пластичен хирург или нямат поне един филър. Макар това да не успокоява много нараненото ни самочувствие, повечето от моделките твърдят, че са напълно натурални. Вижте ги и сами преценете дали е така.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: