9 суперхрани за бременни според Клои Кардашиян

9 от 9 Снимки

9. Различни ядки


Забравете за всички чипове и обработени закуски – природата ни е дала здравословна алтернатива и това са ядките. Те пазят сърцето по много начини – вашето, и това на бебето.

На света му отне доста време да приеме новината, че поредната звезда от клана Кардашиян – Клои, е бременна. Преди официалната вест имаше много клюки, но е съвсем различно, когато всичко е реално. След като Клои публично призна, че чака дете, подобно на сестрите си тя реши да е в полза на обществото и най-вече – на бъдещите майки.

Клои Кардашиян е на трийсе и три години и това ще е първо дете за нея. Бащата на бебето е баскетболистът Тристън Томпсън, с когото са заедно едва от септември миналата година.

За разлика от сестра си Ким, която чака поредното си дете от сурогатна майка, Клои ще износи бебето си сама. Сестра ѝ Кайли Дженър също е бременна, така че двете често споделят опит и съвети покрай състоянието си.

Клои е като любима риалити звезда и идол за много момичета и жени от целия свят, които следват примера ѝ. Ето защо тя реши да зарадва бъдещите майки, като им сподели какво си похапва по време на бременността си. Кои са топ здравословните храни, когато носиш бебе, според Клои, разбери от нашата галерия.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: