Тази многодетна майка пита: Каква е вашата причина?

Тази многодетна майка пита: Каква е вашата причина?
Снимка: shape.com

Мария Канг е многодетна майка. Преди 5 години тя предизвика бум в мрежата със своя снимка. Над фотото на перфектните ѝ форми и тримата ѝ сина тя написа: Какво е твоето извинение?

Днес Мария пита друго. Тя пусна същата снимка отпреди пет години. Макар да е със същите дрехи, промяна има – синовете ѝ са по-големи.

Формулировката на въпроса също е друга и гласи: Каква е вашата причина?

Преди пет години Мария отправи предизвикателство към всички жени, които си търсят извинение, за да не спортуват. Днес, вече 37 годишна, тя е осъзнала, че да откриеш причината да се бориш е много по-трудно и важно, отколкото измислянето на оправдания.

Първата снимка на Мария предизвика вълна от негодувание. Шестте плочки на корема ѝ не се понравиха на майките, свикнали да прекарат времето си до печката. Това вдъхнови Канг да напише своята хранителна книга: Книга за диети без повече извинения.

Новото си вдъхновение Мария пресъздава с репродукция на старото фото /виж галерията/. Въпросът обаче е друг. Многодетната майка е осъзнала, че за да имаш мотивация да спреш с извиненията, трябва да се запиташ защо би направил това – каква е твоята мотивация и цел.

Канг ражда децата си в периода 2009-та-2011-та и никога не е спирала с режима си. Тя винаги е ненавиждала оправданията, с които хората се измъкват от тренировки. Сега обаче иска тя иска да отговори на въпроса: Защо. Ако откриеш причината, може да се пребориш с всяко извинение. Мария иска да е модел за подражание.

А каква е вашата причина?

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: