Тя стана 300 кг заради любимия, но всичко се промени

Угоители
Снимка: Yan
Угоители

Тази жена тежеше 300 килограма и нямаше никакво намерение да минава на диета. Причината бе, че приятелят ѝ я искаше дебела.

За да задоволи любовта на любимия си към пищните ѝ форми, Райли водеше тежък живот. Дневната ѝ диета, измислена специално от годеника ѝ, включваше шест бургера, шест сандвича с колбаси, зърнени храни, два протеинови шейка, четири сандвича McChicken, четири двойни бургера със сирене, картофки, макарони и сирене, Тако Бел и 4 кг. сладолед.

Райли и годеникът ѝ дълго водят този унищожителен живот. Двойката е влюбена и щастлива и иска да има деца. Теглото на Райли обаче се оказва пречка.

За кратък период от време Райли преживява два спонтанни аборта, които я водят до депресия. Тя не спира да плаче и един ден осъзнава, че не може да живее повече така. 300 килограмовата бъдеща булка се взима в ръце. Въпреки че няма преки доказателства, че теглото ѝ е станало причина да загуби децата си, тя е убедена, че ако бе по-лека и по-здрава, със сигурност щеше да износи здрави деца.

Първото нещо, което Райли прави, е да признае пред света, и най-вече пред себе си, че хранителните ѝ навици са ужасни. Мечтата ѝ е да е достатъчно здрава, че да може бебето да расте. Ето защо тя променя начина, по който се храни, упражнява се и се грижи за тялото. Днес Райли тежи 180 кг, но не спира да се бори.

В миналото на ден тя е приемала по 10 000 калории, които днес са редуцирани до 2 000. Новите ѝ любими храни са авокадо и брюкселско зеле. Вечер си позволява пилешки гърди със задушени зеленчуци, без сирене и тестени изделия.

Най-голямото притеснение на Райли е да не изгуби годеника си. Двамата се запознават в сайт, в който хората имат фетиш дебели жени. Той обаче е категоричен, че ще я обича такава, каквато е. Въпреки това остава притеснението доколко здрави ще са децата на хора с подобни разбирания за храненето и живота.

3.7
Общо гласували: 3
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: